• Lorem ipsum

Leuk dat je meer wilt lezen over de achtergrond van Cupcakedozen.nl!

Mijn naam is Lotte en ik woon in Leusden met mijn man en twee kinderen. Met een opleiding als bakker, leek het logisch om een carrière in de bakkerij te vervolgen, maar ik besloot nog even door te leren en studeerde uiteindelijk in Amsterdam af voor redacteur.

Mijn zus Mijke bakte in die tijd veel als hobby en toen mijn dochter 1 jaar oud werd, besloten we cupcakes te maken voor de gelegenheid. Dat beviel zo goed dat we besloten samen een bedrijf op te zetten om cupcakes te gaan verkopen: Feestcakejes was geboren. Dit deden we allebei naast ons reguliere werk. Met een webshop en landelijke bezorging liep het gelukkig storm en al snel ging ik steeds minder in loondienst werken om me voor Feestcakejes in te zetten.

In die tijd waren materialen en ingrediënten voor thuisbakkers veel minder verkrijgbaar dan nu. Daarom zijn we zelf op zoek gegaan naar met name goede verpakkingen. Nadat we deze vonden heb ik hier in 2010 een aparte website voor opgezet: Cupcakedozen.nl. We konden tenslotte niet de enigen zijn met behoefte aan een mooie vensterdoos waar de cupcakes niet in zouden gaan schuiven!

Na het bakken van zo’n 25.000 cupcakes en de verhuizing van Mijke naar het oosten van het land, hebben we besloten Feestcakejes met liefde te sluiten. Daarna kon ik me volledig richten op Cupcakedozen.nl. Het leuke hieraan vind ik het product zelf, want ik houd gewoon van mooie verpakkingen, maar ook het klantcontact vind ik heel fijn en natuurlijk jullie prachtige creaties terug te zien op Facebook en Instagram!

In 2020 vond nog een verandering plaats. Waar ik eerder zelf alles vanuit huis verzond, was dit inmiddels niet meer haalbaar. Ook was ik beperkt in de inkoopmogelijkheden door het gebrek aan opslagruimte. Daarom is het magazijn verhuisd naar een e-fulfilmentbedrijf dat voor mij alles opslaat en ook direct verzendt. Daarmee kan ik groter inkopen, dus voordelige prijzen berekenen én wordt je bestelling altijd snel verzonden, ook als ik er even niet ben. Bovendien biedt het de gelegenheid om unieke verpakkingen in te kopen, die je nergens anders in Nederland vindt!

Heb je nog vragen? Ik hoor het graag!

Liefs, Lotte