FAQ

Kan ik ook artikelen per stuk bestellen?

Dit kan helaas niet (meer). Sinds we een nieuw magazijn hebben van waaruit alle orders worden verzonden, is het vanwege de hygiëne alleen mogelijk om per omverpakking te verzenden. Wel kun je bijvoorbeeld linten per stuk bestellen, en hebben we een lijn cupcakedozen die je per 10 stuks al kunt bestellen. 

 

Kan ik een sample ontvangen?

Dit is in sommige gevallen mogelijk, maar alleen als we een los exemplaar hebben om te kunnen verzenden. Omdat de voorraad per omverpakking op een andere locatie ligt, kunnen we hieruit geen samples verzenden. Een sample kost €7,50 als vergoeding voor administratie- en verzendkosten. Als je een sample wilt ontvangen kun je deze aanvragen door een e-mail te sturen naar [email protected]

 

Onvoldoende voorraad

Als je een artikel wilt bestellen dat momenteel niet (voldoende) op voorraad is, dan kun je ons dit het beste per email laten weten. We maken dan de order voor je op en sturen het artikel zo snel mogelijk toe. In de meeste gevallen komt dit neer op een levertermijn van 5 werkdagen.

 

Ik kan de verpakking die ik zoek hier niet vinden

Ben je op zoek naar een verpakking in een andere maat of kleur dan hier op de site te vinden is? Stuur ons dan een bericht op [email protected] en we zoeken naar een geschikte optie!

 

Is de slimme taartstolp ook breder te bestellen?

Helaas is het niet mogelijk om de slimme taartstolp breder te bestellen. De machine waarmee hij wordt geproduceerd, heeft een maximale diameter van 21 cm. Het is heel jammer, maar vooralsnog is de slimme taartstolp dus alleen in Ø21 x 25 cm te bestellen. 

Het is overigens wel mogelijk om een taartstolp op maat te bestellen van Ø21 cm, maar dan hoger of lager. De taartstolp wordt dan wel als koker (dus niet plat) geleverd en neemt meer ruimte in beslag. Meer hierover vind je hier. 

Daarnaast hebben we ook andere formaten taartdozen in ons assortiment. 

 

Kan ik de taartstolp in een andere maat bestellen?

De slimme taartstolp heeft een vast formaat van Ø21 x 25 cm. Deze kan helaas niet breder worden gemaakt. Wel kunnen we een taartstolp op maat voor u laten maken. Dan wordt de taartstolp niet plat, maar als koker aangeleverd. 

De maatwerk stolpen zijn in sommige gevallen uit voorraad vanaf de fabriek leverbaar, maar moeten soms ook nog geproduceerd worden en dan kan de levertermijn enkele weken zijn. 

Meer informatie over deze taartstolp op maat vind je hier.

 

Wat is het verschil tussen de slimme taartstolp en de taartstolp op maat?

De “koker” van de slimme taartstolp wordt plat geleverd. Deze zet je zelf in elkaar op het moment van gebruik. Het grote voordeel hiervan is, dat de taartstolp veel minder opslagruimte nodig heeft. De taartstolp op maat wordt geleverd als cilinder en neemt dus veel meer ruimte in. Het materiaal van beide producten is vergelijkbaar.

 

Voordelen van de slimme taartstolp

✔ Neemt weinig ruimte in beslag       

✔ Snel uit voorraad leverbaar

✔ Keuze uit diverse cakeboards         

 

Nadelen van de slimme taartstolp

✘ Vast formaat van Ø21 x 25 cm

✘ Zelf nog in elkaar zetten

 

Voordelen van de taartstolp op maat

✔ In diverse diameters te bestellen (tot Ø21 cm)         

✔ In diverse hoogtes te bestellen        

✔ Gelijk klaar voor gebruik     

 

Nadelen van de taartstolp op maat

✘ Neemt veel opslagruimte in beslag

✘ Langere levertijd afhankelijk van productiedatum

✘ Alleen leverbaar met dun taartkarton

 

Waarom zijn er een paar deksels gebogen?

Door de wijze van productie en opslag, kan het zijn dat de randen van een aantal deksels wat gevouwen zijn, of dat er deksels zelf een beetje krom zijn. Na het plaatsen van de cilinder zie je hier echter doorgaans niks meer van. Ook krijg je altijd een aantal extra deksels erbij voor de zekerheid. 

 

Maatwerk

Alle informatie over het bedrukken van verpakkingen en papieren tassen vind je hier.