FAQ

Kan ik ook artikelen per stuk bestellen?

Dit kan helaas niet (meer). Sinds we een nieuw magazijn hebben van waaruit alle orders worden verzonden, is het vanwege de hygiëne alleen mogelijk om per omverpakking te verzenden. Wel kun je bijvoorbeeld linten per stuk bestellen, en hebben we een lijn cupcakedozen die je per 10 stuks al kunt bestellen. 

 

Kan ik een sample ontvangen?

Dit is in sommige gevallen mogelijk, maar alleen als we een los exemplaar hebben om te kunnen verzenden. Omdat de voorraad per omverpakking op een andere locatie ligt, kunnen we hieruit geen samples verzenden. Een sample kost €7,50 als vergoeding voor administratie- en verzendkosten. Als je een sample wilt ontvangen kun je deze aanvragen door een e-mail te sturen naar [email protected]

 

Onvoldoende voorraad

Als je een artikel wilt bestellen dat momenteel niet (voldoende) op voorraad is, dan kun je ons dit het beste per email laten weten. We maken dan de order voor je op en sturen het artikel zo snel mogelijk toe. In de meeste gevallen komt dit neer op een levertermijn van 5 werkdagen.

 

Ik kan de verpakking die ik zoek hier niet vinden

Ben je op zoek naar een verpakking in een andere maat of kleur dan hier op de site te vinden is? Stuur ons dan een bericht op [email protected] en we zoeken naar een geschikte optie!

 

Maatwerk

Alle informatie over het bedrukken van verpakkingen en papieren tassen vind je hier.