• Lorem ipsum

Levertijd

De levertijd voor onze artikelen wordt bij elk artikel vermeld. Voor de meeste artikelen geldt dat deze na betaling binnen een à twee werkdagen worden verzonden. De artikelen die we op voorraad hebben, worden doorgaans op werkdagen nog tot 20.00 uur verzonden. Hiervan uitgezonderd zijn uitzonderlijk grote orders, die soms een dag langer nodig hebben om goed voor te bereiden op verzending.

Door de huidige drukte kan je order er langer over doen dan je van ons gewend bent. 

Aan de opgegeven levertijd kunnen geen rechten worden ontleend. Mocht de levertijd anders zijn dan vermeld, dan nemen we altijd eerst contact op om te controleren of dit akkoord is. 

Je order wordt in zijn geheel verzonden. Houd hierbij het artikel aan met de langste levertijd. 

 

Verzendkosten Nederland

Binnen Nederland berekenen wij geen verzendkosten bij elke bestelling vanaf €75,00 excl. btw. Bij een bestelling voor een lager bedrag, betaal je een bijdrage in de verzendkosten van €7,50 excl. btw. 

Het minimum orderbedrag bedraagt €25,00 excl. btw. 

De meeste orders worden met GLS verzonden, zij leveren alleen op werkdagen en niet op zaterdag.

In verband met de transparantie hebben we ervoor gekozen om een tegemoetkoming in de verzendkosten zichtbaar te berekenen. Op die manier kunnen we de prijzen van de producten zo laag mogelijk houden en betaal je niet altijd een deel van de verzendkosten als onderdeel van een verhoogde productprijs. Zo kun je goed zien wat de prijs is van enkel de verpakkingen. 

 

Verzendkosten België

Bij orders naar België berekenen wij geen verzendkosten bij elke bestelling vanaf €150,00 excl. btw. Bij een bestelling voor een lager bedrag, betaal je een bijdrage in de verzendkosten van €8,50 excl. btw. 

Het minimum orderbedrag bedraagt €25,00 excl. btw. 

De meeste orders worden met GLS verzonden, zij leveren alleen op werkdagen en niet op zaterdag. 

 

Verzendkosten internationaal

De overige internationale verzendkosten zijn per order gelijk, ongeacht de ordergrootte. 

 

Land

Verzendkosten

België, Duitsland, Luxemburg

 € 8,50

Denemarken, Frankrijk, Italië, Oostenrijk

 € 11,50

Finland, Ierland, Portugal, Zweden, Spanje, Polen, Slovenië

 € 15,00