• Lorem ipsum

Levertijd

De levertijd voor onze artikelen wordt bij elk artikel vermeld. Voor de meeste artikelen geldt dat deze na betaling binnen een à twee werkdagen worden verzonden. De artikelen die we op voorraad hebben, worden doorgaans op werkdagen nog tot 20.00 uur verzonden. Hiervan uitgezonderd zijn uitzonderlijk grote orders, die soms een dag langer nodig hebben om goed voor te bereiden op verzending.

Let op: GLS levert alleen op werkdagen, dus niet op zaterdag.

Parcelshop
Wil je je pakket af laten geven bij een GLS Parcelshop? Dat kan! Ga naar de DESKTOP versie van de GLS site, voer je pakketnummer (deze ontvang je in onze track en trace mail) en postcode in en kies in het veld rechts je gewenste Parcelshop. Dit kan alleen op de desktopsite, dus als je op je mobiel kijkt, dien je te kiezen voor weergave als desktop pagina. 

Aan de opgegeven levertijd kunnen geen rechten worden ontleend. Mocht de levertijd anders zijn dan vermeld, dan nemen we altijd eerst contact op om te controleren of dit akkoord is. 

Je order wordt in zijn geheel verzonden. Houd hierbij het artikel aan met de langste levertijd. 

Heb je een vraag over de levering van jouw order? Je kunt GLS een bericht sturen via [email protected] Vermeld daarin ook jouw pakketnummer welke je per e-mail hebt ontvangen. Telefonisch zijn zij bereikbaar op +31(0)88-5503350.

 

Verzendkosten Nederland

Binnen Nederland berekenen wij geen verzendkosten bij elke bestelling vanaf €75,00 excl. btw (dit bedrag geldt alleen voor de artikelen ex btw, dus zonder verzendkosten). Bij een bestelling voor een lager bedrag, betaal je een bijdrage in de verzendkosten van €7,50 excl. btw. 

Het minimum orderbedrag bedraagt €25,00 excl. btw. 

De meeste orders worden met GLS verzonden, zij leveren alleen op werkdagen en niet op zaterdag.

In verband met de transparantie hebben we ervoor gekozen om een tegemoetkoming in de verzendkosten zichtbaar te berekenen. Op die manier kunnen we de prijzen van de producten zo laag mogelijk houden en betaal je niet altijd een deel van de verzendkosten als onderdeel van een verhoogde productprijs. Zo kun je goed zien wat de prijs is van enkel de verpakkingen. 

 

Verzendkosten België en Duitsland 

Bij orders naar België (en Duitsland) berekenen wij geen verzendkosten bij elke bestelling vanaf €125,00 excl. btw. Bij een bestelling voor een lager bedrag, betaal je een bijdrage in de verzendkosten van €8,50 excl. btw. 

Het minimum orderbedrag bedraagt €25,00 excl. btw. 

De meeste orders worden met GLS verzonden, zij leveren alleen op werkdagen en niet op zaterdag. 

 

Verzendkosten internationaal

Land
Verzendkosten

 

België, Duitsland

 € 8,50

Gratis bij besteding vanaf €125 ex btw

Luxemburg, Denemarken, Frankrijk, Italië, Oostenrijk

 € 14,50

Per pakket (automatisch berekend)

Finland, Ierland, Portugal, Zweden, Spanje, Polen, Slovenië, Tsjechië

 € 19,50

Per pakket (automatisch berekend)