• Lorem ipsum

Unieke en stevige taartdozen voor al jouw taarten

Een ruim assortiment aan gebaksdozen in diverse stijlen, materialen en formaten. Van de slimme taartstolp tot hoge taartdozen voor stapeltaarten en bruidstaarten. Bestel bij Cupcakedozen.nl voor een unieke presentatie, veilig transport en lage prijzen.

Unieke en stevige taartdozen voor al jouw taarten

Cupcakedozen.nl is dé plek voor al je taartdozen. We hebben in de loop der jaren (met behulp van eigen bakervaring) een heel ruim assortiment taartdozen voor je in diverse stijlen, materialen en formaten. 

Natuurlijk vind je hier de slimme taartstolp, een superhandige verpakking die gelijk een wow-factor geeft aan de presentatie van jouw taarten. Slim? Ja! Deze transparante taartdoos zet je eenvoudig in elkaar op het moment dat je hem nodig hebt, en dus heb je niet heel veel opslagruimte nodig om grote cilinders op te slaan. Deze verpakking wordt op specificatie voor ons geproduceerd en vind je hier dus altijd voor de beste prijs! 

Daarnaast zijn onze hoge taartdozen ontzettend populair! Dit zijn taartdozen die stevig genoeg zijn om zwaardere taarten te vervoeren. Bijvoorbeeld dozen voor stapeltaarten, bruidstaarten of verjaardagstaarten. 

Ook hebben we lagere taartdozen in diverse maten uitgevoerd met of zonder venster. En wist je dat we ook taartdoos verhogers hebben? Hiermee kun je op een eenvoudige manier iedere taartdoos verhogen voor jouw taart! 

Natuurlijk hebben we ook mooie kartonnen dozen voor sheetcakes, cijfertaarten, lettertaarten, dripcakes, you name it! Waarom taartdozen bestellen op Cupcakedozen.nl? Nou:

  • Een zeer breed assortiment taartdozen in formaten, kleuren en materialen
  • Diverse duurzame en herbruikbare opties leverbaar
  • Snelle levering uit eigen voorraad
  • Unieke verpakkingen voor een eigen en professionele presentatie
  • Stevige verpakkingen voor veilig transport
  • Transparante lage prijzen met hoge kwantumkortingen
  • Altijd een indrukwekkende presentatie en positieve eerste indruk!
 

Taartdozen voor thuisbakkers en professionele bakkers - Kies de juiste maat

Als thuisbakker of professionele bakker wil je het beste voor jouw taarten. Daarom is het belangrijk om te investeren in een taartdoos die van hoge kwaliteit is. Een taartdoos beschermt niet alleen jouw taart, maar zorgt er ook voor dat de hygiëne behouden blijft. Bovendien is een taartdoos gemakkelijk op te slaan en te transporteren. Hieronder leggen we uit waarom de juiste taartdoos uitkiezen belangrijk is, hoe je de juiste maat kiest en welke taartdoos het meest besteld wordt door thuisbakkers en welke door professionele bakkers.

Waarom is een taartdoos belangrijk voor thuisbakkers?

Als thuisbakker ben je waarschijnlijk trots op je bakcreaties. Of het nu gaat om een zoete taart of een feestelijke cupcake, je wilt dat jouw baksels er op hun best uitzien. Een taartdoos helpt je daarbij. Door jouw taart te beschermen tegen stof en andere vuil, blijft deze vers en smaakvol. Bovendien zorgt een taartdoos ervoor dat jouw taart niet uitdroogt en dat de toppings op hun plaats blijven. 

Tips voor het kiezen van de juiste taartdoos

Nu je weet waarom de taartdoos zo belangrijk is, is het tijd om de juiste maat te kiezen. Bij het kiezen van de juiste taartdoos zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. Hieronder geven we je drie tips voor het kiezen van de juiste taartdoos.

1. Kies de juiste maat

Voordat je een taartdoos koopt, moet je weten welke maat je nodig hebt. Meet de diameter van jouw taart en houd rekening met de hoogte. Kies een taartdoos die groot genoeg is, zodat je taart er gemakkelijk in past en niet plat wordt gedrukt. Houd hierbij niet alleen rekening met de grootte van je bakvorm, maar ook van de extra ruimte die je nodig hebt voor het afsmeren en eventuele decoraties. Bij een cakeboard kies je dezelfde maat board als de taartdoos, zodat deze niet kan gaan schuiven. 

2. Kijk naar de stevigheid

Een andere factor om in gedachten te houden bij het kiezen van een taartdoos is de stevigheid. Een taartdoos moet sterk genoeg zijn om het gewicht van jouw taart te dragen zonder te breken. Kijk naar het materiaal van de taartdoos en kies een materiaal dat stevig genoeg is.

3. Overweeg het type deksel

Tot slot is het belangrijk om het type deksel te overwegen. Een klepdeksel werkt snel en efficiënt, maar is wellicht minder handig wanneer de taart toch hoger blijkt dan de doos. Kies dan liever voor een los deksel die je aan de aan de achterkant verticaal vast kunt nieten, of kunt plaatsen bovenop onze taartdoosverhogers

Onze verschillende maten taartdozen

Bij onze webshop hebben we een grote selectie taartdozen in verschillende maten. Hieronder geven we je een overzicht van onze maten.

- Kleine taartdoos: 15cm - 20cm diameter.

- Medium taartdoos: 20cm - 30cm diameter.

- Grote taartdoos: 30cm - 40cm diameter.

- Hoge taartdoos: 20cm - 36cm hoogte

Onze kwaliteitsgarantie

Bij onze webshop bieden we de beste kwaliteit taartdozen voor thuisbakkers en professionele bakkers. Wij stellen hoge eisen aan onze producten en werken alleen met betrouwbare leveranciers. We garanderen dat onze taartdozen voldoen aan hoge standaarden en dat je tevreden zult zijn met de kwaliteit. Als je niet tevreden bent met jouw bestelling, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag verder.

Kies de juiste maat taartdoos voor jouw bakcreaties en investeer in kwaliteit taartdozen. Bij onze webshop vind je een grote selectie taartdozen voor thuisbakkers en professionele bakkers. Bestel vandaag nog en bescherm jouw taarten op de beste manier mogelijk!

 

Drie veelgestelde vragen over kartonnen taartdozen:

1. Welke maat kartonnen taartdoos heb ik nodig voor mijn taart?

De maat van de doos is afhankelijk van de het formaat van je bakvorm. Stel je bakt een taart met een bakvorm van 20cm (of 8 inch), dan rekenen je daar 3cm bij voor botercrème en decoraties en 2cm voor vrije ruimte. Dan bestel je cakeboards van 25cm en een taartdoos van 25x25cm. Zorg dat je cakeboard dezelfde maat heeft als je taartdoos, zodat deze niet kan gaan schuiven.

2. Kan ik kartonnen taartdozen personaliseren met mijn eigen ontwerp of logo?

Het aanbieden van aangepaste bedrukking is bij ons niet mogelijk vanwege de hoge minimale bestelhoeveelheden, lange productietijden en beperkte kostenbesparingen. Het is efficiënter en flexibeler om je verpakkingen te personaliseren met behulp van etiketten en/of lint.

We hebben een assortiment van verschillende soorten verpakkingslijnen beschikbaar. Op deze manier kun je een consistente huisstijl handhaven met dezelfde soort verpakkingen in diverse maten. Hierdoor hoef je geen grote aantallen te bestellen en kun je toch een uniforme uitstraling van verpakkingen bieden. Klik hier voor het overzicht productlijnen.

3. Zijn er speciale taartdozen voor hoge taarten of stapeltaarten?

Jazeker! We hebben een brede collectie hoge taartdozen voor je. Daarnaast hebben we ook taartdoos verhogers waarmee het mogelijk wordt om lagere taartdozen te verhogen naar 30cm hoogte!