• Lorem ipsum

Cakemehappy

13 Mar 2024
door Lotte

Cakemehappy: Glutenvrij genieten voor iedereen!

Savon Versluijs is de trotse eigenaar van Cakemehappy, een bakkerij die gespecialiseerd is in glutenvrije taarten, cupcakes en sweets. Deze grote Disney fan is daarnaast moeder van 2 kinderen en werkzaam op een basisschool, maar vindt toch rust in het bakken. 

Moederhart

Savon begon 9 jaar geleden met bakken voor haar zoon Luca, die de diagnose coeliakie kreeg. "Ik begon met bakken voor hem. Voor thuis, maar ook voor familiebezoekjes." Al snel rolden de bestellingen binnen. "Ik vind het heerlijk om kinderen die geen gluten mogen eten toch zo'n mooie taart te geven." Al snel breidde ze haar aanbod uit en bakt ze nu voor iedereen die glutenvrij wil of moet eten.

Ondernemerschap met passie

In 2021 startte Savon officieel haar eigen bedrijf, na heeeeel veel oefenen. De voldoening die ze haalt uit het blij maken van mensen met haar heerlijke creaties is enorm. "Wij weten als geen ander wat een struggle het kan zijn om ergens heen te gaan en niks te kunnen eten," aldus Savon.

Uitdagingen

Het pad van een ondernemer is niet zonder hobbels, en Savon is geen uitzondering. "Al het boekhoudwerk is niet mijn favoriete kant van het ondernemen. Het uren achter de laptop zitten, mailtjes maken, facturen maken en boekhouding bijhouden. Laat mij maar lekker in de keuken staan en iets moois creëren," lacht Savon.

Tips voor startende bakkers

"Ga veel op onderzoek uit, praat met andere bakkers en laat je niet uit het veld slaan door de concurrentie. Blijf je eigen successen vieren, hoe klein ze ook lijken."

Instagram als etalage

Als moderne ondernemer begrijpt Savon de kracht van sociale media, vooral Instagram. "Instagram is een belangrijk platform voor mijn bedrijf. Ik verkoop er veel producten en deel mijn nieuwste creaties met mijn volgers." Maar ze erkent ook de uitdaging om consistent zichtbaar en creatief te zijn.

De kunst van verpakking

Voor Savon is de verpakking net zo belangrijk als de inhoud. Met oog voor detail en kwaliteit, zorgt ze ervoor dat haar producten niet alleen smakelijk zijn, maar ook een visueel feestje zijn om uit te pakken. Ze hergebruikt verpakkingsmateriaal waar het kan en gebruikt stickers met haar logo om de verpakkingen een persoonlijke touch te geven.

Savon is groot fan van de bento boxen en sweet boxen. "Deze trendy verpakkingen zijn perfect om mijn gebak in te presenteren."

Droom voor de toekomst

Terwijl ze naar de toekomst kijkt, droomt Savon van een wereld waarin glutenvrij genieten overal mogelijk is. Savon hoopt dat Cakemehappy in de toekomst in veel koffiehuizen te vinden zal zijn. "Zodat iedereen zonder zorgen glutenvrij kan genieten."

 

Reacties
Margreet
14 Mar 2024
Wat doe je het goed. Het ziet er altijd super uit en het is ook nog eens onwijs lekker!
Mirjam
14 Mar 2024
Mega trots op je Savon!!!
Laat een reactie achter